​Piercing

Piercing skift

​Det er gratis at få skiftet piercing-smykke, efter ca. 3-8 uger, når hævelsen omkring din piercing er faldet. Der er max 1 gratis skift, og disse gælder kun ved stave der skal skiftes til kortere, ikke hvis man har fået sat en ring i sin piercing.

Skulle du efterfølgende have brug for et skift, koster dette 50 kr. ​Alle skift skal være foretaget inden 6 mdr efter din piercing er lavet, medmindre andet er aftalt og indskrevet på din journal.​

OBS! Har du tid til et skift og udebliver, koster dette 100 kr. og retten til kontrol og gratis skift gælder ved nye piercinger bortfalder, indtil beløbet er indbetalt enten på klinikken eller via vores mobilpay 687294.

Din konto/journal vil være spærret for online booking, indtil beløbet er betalt!

​Vi oplever desværre en masse der kommer og vil have skiftet deres piercing gratis, og siger den er lavet her. Alle vores kunder er oprettet i vores system, så findes du ikke i vores system, bliver din piercing IKKE skiftet eller tjekket uden betaling 100 kr. + evt. nyt smykke.

Vedr. Dermal, man kan købe nye disk på klinikken til 75 kr. stk. men vi skifter dem ikke.

"Vi har helliget os i Piercinger, Skin Jet, og Tandsmykker"

​Kontakt os

Rosengården 22A, 1. sal, 4200 Slagelse

Klik her for rutevejledning

CVR: 41129271

Telefon: 42 96 96 61​

E-mail: anniadk@gmail.com

Åbningstider

​Mandag

10.00 - 13.00

Tirsdag

Lukket

Onsdag

Lukket

Torsdag

10.00 - 13.00

Fredag

12.00 - 16.00

Weekend

Lukket

Skøndhedsklinikken

Hos Skønhedsklinikken er vi specialister i piercinger. Vi har førhen lavet alle former for skønhedsbehandlinger, men har nu helliget os i piercinger.

Hvis du har et gavekort, til en af vores gamle behandlinger, så kontakt os på mail anniadk@gmail.com så finder vi selvfølgelig en tid til dig.