​Piercing

Piercing skift

​Det er gratis at få skiftet piercing-smykke, efter ca. 3-8 uger, når hævelsen omkring din piercing er faldet. Der er max 2 gratis skift, og disse gælder kun ved stave der skal skiftes til kortere, ikke hvis man har fået sat en ring i sin piercing.

Skulle du efterfølgende have brug for et skift, koster dette 50 kr. ​Alle skift skal være foretaget inden 6 mdr efter din piercing er lavet, medmindre andet er aftalt og indskrevet på din journal.​

OBS! Har du tid til et skift og udebliver, koster dette 175 kr. og retten til kontrol og gratis skift gælder ved nye piercinger bortfalder, indtil beløbet er indbetalt enten på klinikken eller via vores mobilpay 687294.

Din konto/journal vil være spærret for online booking, indtil beløbet er betalt!

​Vi oplever desværre en masse der kommer og vil have skiftet deres piercing gratis, og siger den er lavet her. Alle vores kunder er oprettet i vores system, så findes du ikke i vores system, bliver din piercing IKKE skiftet eller tjekket uden betaling 175 kr. + evt. nyt smykke.

Vedr. Dermal, man kan købe nye disk på klinikken til 75 kr. stk. men vi skifter dem ikke.

"Vi er specialister i vipper, bryn, piercinger, ansigtsbehandlinger, massage, tandsmykker, voksbehandlinger og meget mere."

​Kontakt os

Rosengården 22A, 1. sal, 4200 Slagelse

Klik her for rutevejledning

CVR: 27431178

Telefon: 42 96 96 61​

E-mail: anniadk@gmail.com

OBS! telefon tid kun fredage 12.00-16.00

Åbningstider

​Mandag

Lukket

Tirsdag

Lukket

Onsdag

Lukket

Torsdag

10.00 - 13.00

Fredag

12.00 - 16.00

Weekend

Lukket

Skøndhedsklinikken

Hos Skønhedsklinikken er vi specialister i vipper, bryn og piercinger. Vi har førhen lavet alle former for skønhedsbehandlinger, men har skåret ned på mange behandlinger, og helliget os i piercinger.