​​Piercing 

​Ar efter din Piercing

​​Når man har fået lavet en piercing, så vil der altid komme et ar i huden bagefter. Jo længere tid man har piercingen, jo mere tydelig vil arret være.​

Fjernelse af ar efter Piercing

Man kan godt fjerne hullet efter en piercing, men der vil altid komme et lille ar, og nogle gang vil der stadig være en fordybning i huden, da noget af hudvævet mangler i underhuden. Med tiden vil arret bliver mere lyst. ​

Nogle personer skal have 2 behandlinger, men som regel vil man kunne se tydeligt forskel efter første fjernelse. Når vi fjerner hullet, vil der komme et sår. Dette sår er det meget vigtigt, at man ikke piller i, for så bliver arret ikke pænt. 

Vi fjerner ikke "bulen" inde i huden, da der så vil være mulighed for , at der kommer en større fordybning.

​​

Når man ønsker at få fjernet et ar efter fx en Madonna piercing, så skal man være opmærksom på, at det er er mere hullet der bliver lukket, så der ikke kommer spyt ol. ud af huller når man fx spiser. Selve fordybningen bliver kun fjernet i 10% af behandlingerne, da man fjernede noget af underhuden, da man fik den lavet, så det er MEGET vigtigt at man er obs på dette. Dette underskriver man også, når man kommer på klinikken.

​​

En behandling koster 600-2000 kr. alt efter hvilke behandling der er tale om. Efterfølgende behandlinger 1/2 pris.

OBS! vi kan ikke garanterer at det hele er væk efter 1 behandling, men vi kan garanterer at mindst 50% er væk. Behandling kan bookes online -> Piercing -> Fjernelse af ar efter piercing.​

Hvilke ar kan en piercing give?

​Piercing på kroppen

Hvis det er på kroppen fx navlen, vil der bagefter være 2 huller/fuger ind i huden. De vil med tiden blive mindre synlige, men de vil altid være der, og nogle kan efter flere år, uden at have haft smykke, kunne sætte et smykke i, uden problemer, mens andre kun skal have haft den ude i et par dage, før den lukker sig.​

Når man fjerner ar ved navlen, så er det typisk efter en piercing er groet ud, eller revet ud, så kommer der tynd rynket brun hud, som man fjerner og syr sammen. Efter ca. 6 mdr. kan man så få lavet en ny piercing, hvis dette ønskes. Trådene fjernes efter ca. 8-10 dage. ca. 2-3 stk denne behandling koster 1200 kr.

​​

Piercing i ansigtet

Her vil der være et hul ind i huden, og hvis man trykker på hullet vil man kunne mærke en lille "knude" der hvor hullet er. Dette er ikke en knude, men arvæv inde i huden, som man fx også har i sine øreflipper, når man har huller i ørene.

Ar efter dermal: 

Mange får nogle dybehuller når de selv har pillet smykket ud, eller hvis det er faldet ud. Dette kan laves pænt ved at åbne hullet igen og sy det samme, der vil altdi komme et lille ar, men ikke et synligt hul.

Hvis man får fjernet sin Dermal på klinikken, ordner vi hullet med det samme derfor er prisen 600 kr. Hvis vi kun skal fjerne smykket koster dette 300 kr. Det kan kun anbefales at få gjort det ordentligt første gang.

 ​Lukning af Stretch huller i ørene over 6 mm. denne behandling laves ikke på klinikken.


​Piercing ar i tungen

Hullet øverst på tungen, vil lukke sig til med en meget tynd hinde. Hullet vil ikke være meget synligt, men det bliver tit lidt gråt/svagt blå der hvor hullet har været. Hvis man folder tungen sammen vil man kunne presse en lille bule ud. Denne bule, er den samme som den bule man har i øreflipperne og andre steder på kroppen. Grunden til at den kommer ud, er at man folder tungen sammen, hvilke gør at man presser ar vævet ud. Hvis man rækker tungen ud på almindelig vis, vil man ikke kunne se denne bule.

OBS! Vi fjerner ikke ar på tungen!

"Vi har helliget os i Piercinger, og Tandsmykker"

​Kontakt os

Rosengården 22A, 1. sal, 4200 Slagelse

Klik her for rutevejledning

CVR: 41129271

Telefon: 42 96 96 61​

E-mail: anniadk@gmail.com

Åbningstider

​Mandag

10.00 - 13.00

Tirsdag

Lukket

Onsdag

Lukket

Torsdag

11.00 - 15.00

Fredag

13.00 - 17.00

Weekend

Lukket

Skøndhedsklinikken

Hos Skønhedsklinikken er vi specialister i piercinger. Vi har førhen lavet alle former for skønhedsbehandlinger, men har nu helliget os i piercinger.

Hvis du har et gavekort, til en af vores gamle behandlinger, så kontakt os på mail anniadk@gmail.com så finder vi selvfølgelig en tid til dig.