Ar efter din Piercing.​

​Når man har fået lavet en piercing, så vil der altid komme et ar i huden bagefter. Jo længere tid man har piercingen, jo mere tydelig vil arret være.

Fjernelse af ar efter Piercing.

Man kan godt fjerne hullet efter en piercing, men der vil altid komme et lille ar, som med tiden vil blive lyst. ​Nogle personer skal have fjernet 2 gange, men som regl vil man kunne se tydeligt forskel efter første fjernelse.

Når vi fjerner hullet, så vil der komme et sår. Dette sår er det meget vigtigt, at man ikke piller i, for så bliver arret ikke pænt. Det er ikke på alle at man kan fjerne hele "bulen" inde i huden, men på de fleste vil ca. ½ delen forsvinde.

En behandling koster 500 kr. Efterfølgende behandlinger koster 250 kr.

OBS! vi kan ikke garanterer at det hele er væk efter 1 behandling, men vi kan garanterer at mindst 50% er væk.

Behandling kan bookes online -> Piercing -> Fjernelse af ar efter piercing.

Piercing ar på kroppen.

Hvis det er på kroppen fx navlen, vil der bagefter være 2 huller/fuger ind i huden. De vil med tiden blive mindre synlige, men de vil altid være der, og nogle kan efter flere år, uden at have haft smykke, kunne sætte et smykke i, uden problemer, mens andre kun skal have haft den ude i et par dage, før den lukker sig.​

Piercing ar i ansigtet.

Her vil der være et hul ind i huden, og hvis man trykker på hullet vil man kunne mærke en lille "knude" der hvor hullet er. Dette er ikke en knude, men arvæv inde i huden, som man fx også har i sine øreflipper, når man har huller i ørene.

Piercing ar i tungen.

Hullet øverst på tungen, vil lukke sig til med en meget tynd hinde. Hullet vil ikke være meget synligt, men det bliver tit lidt gråt/svagt blå der hvor hullet har været. Hvis man folder tungen sammen vil man kunne presse en lille bule ud. Denne bule, er den samme som den bule man har i øreflipperne og andre steder på kroppen. Grunden til at den kommer ud, er at man folder tungen sammen, hvilke gør at man presser ar vævet ud. Hvis man rækker tungen ud på almindelig vis, vil man ikke kunne se denne bule. 

OBS! Det anbefales IKKE at man får fjernet ar vævet i tungen!

Firmainformation

Skønhedsklinikken

CVR: 41129271

Adresse​

Rosengården 22A 1.sal

4200 Slagelse

Kontakt

Telefon: 42969661 

(IKKE SMS) telefontid kun fredage 12.00 - 16.00

E-mail: anniadk@gmail.com