Daith piercing​

Også kaldet Migræne piercing​ 

pris 400 kr.​

Vi laver dagligt mellem 4-12 piercinger, af denne type, derfor har den fået en side for sig selv.

Virker den?

Det må vi jo sige ja til - samtlige tilbagemeldinger, er positive....... så det er vi også ;-)

Er vi specialister?

Ja, hvornår bliver man det? Vi kan kun sige, at vi laver mange..... rigtig mange, og den hjælper, så er vi speciellister, ja det kan man vel godt sige, at vi er ;-)

Når vi starter med at lave piercingen, bruger vi en lille ring, hvor der sidder en kugle, som fungerer som lås. Kuglen har en størrelse, så ringen kan komme omkring den tykke brusk. Når der er gået 4-6 uger, kan du skifte dette smykke til et andet, og her hjælper vi gerne.

Gør det ondt?

Det må vi jo nok sige ja til; og hvis du er meget ømskindet, kan det være en god ide, at købe "Emla" creme på apoteket, og smøre det på ca. en time før. 

Ellers kan vi tilbyde dig at komme 5-10 min. før og få lagt lidokain gel på.

Uanset hvad, så vil man altid være nervøs, og det er også helt okay.

Heling af din piercing

Det er vigtigt, at du ikke roder for meget ved din piercing. Faktisk skal du kun rense let med lunken vand og fx en vatpind én gang dagligt.

Rigtig godt er saltvand, som man bruger til at rense kontaktlinser med. Du kan købe saltvand på apoteket og hos en optiker.

Du kan også rense med klorhexidin; det kan købes på apoteket.

Helings processen er forskellig fra person til person. Så vær derfor varsom med at følge eventuelle råd fra venner. Deres helings forløb kan være helt forskelligt fra dit. Er du i tvivl om det mindste, så vær ikke bange for at henvende dig. Vi er altid klar til at give dig den bedst mulige vejledning. Du må hellere komme 5 gange for meget, end 1 gang for lidt.

Bivirkninger

Efter du har fået lavet piercingen, kan du godt blive træt. Du kan ligeledes få lidt influenza symptomer, fryse og måske få lidt kvalme.

Nogle oplever også, at de bliver varme i den side, hvor piercingen er lavet. Alt dette er helt normalt, der er jo blevet trykket godt og grundigt på nogle punkter.

Så vi anbefaler, at du ikke lige får den lavet samme dag, som du fx skal til en stor fest eller ud om aftenen. Sørg for at du kan slappe godt af samme dag/aften.

Efter piercingen

Mens din piercing heler, kan den være en smule rød, og den vil afgive sårvæske, som tørrer ind på smykket. Pas på med at pille i denne tørre væske, med mindre at du har vasket hænder og hellere helt NIX PILLE.

Hvis det bløder fra piercingen.

Hvis det bløder når du kommer hjem, så tag det helt roligt. Tag fx en vat-rondel med koldt vand og læg den på piercingen. Vask ikke for meget, så kan det begynde at bløde igen. Og skulle der sidde lidt størknet blod omkring hullerne ved piercingen, så lad det sidde, det fungerer som dit plaster.  ​

Sårvæsken kan godt ligne betændelse, da den er hvidgul og tyktflydende. Det er blot en naturlig afsondring af affaldsstoffer, som aftager efterhånden som piercingen heler op.

​Når piercingen er helet i overfladen, vil den have en naturlig hudfarve, og ikke længere afgive sårvæske. Den vil forekomme at være helet færdig, men den er stadig sart, og mangler at hele helt igennem huden.

Det bedste du kan gøre for din piercing, er at give den fred og ro. Undgå at pille, trække, dreje eller på anden måde at irritere piercingen.

​Ved betændelse må du godt bruge brintoverilte, men på en piercing der heler normalt, vil brintoverilte dræber de nydannede hudceller, og irritere din piercing. Så brug kun brintoverilte, hvis din piercing bliver betændt. (OBS! i de første dage efter din piercing er lavet, kan der komme en hvidlig væske fra såret, dette er ikke betændelse).

Ved betændelse:

Brug brintoverilte fx om aftenen inden du skal i seng og vask godt bagefter med vand. Brintovilte må du max bruge i 2-3 dage, herefter skal du give din piercing ro, og kun vaske som du har fået henvist.

Skulle der stadig være betændelse i din piercing, anbefaler vi, at du kontakter din læge og får din betændelse behandlet med Fusidin 2%, Fusidinsyre eller den stærke Fusidinsyre med binyrebarkhormon, alle er på recept, og er mod betændelse i huden.

Lægerne er normalt meget modstandere af piercinger, men lige denne piercing har de forståelse for. Så fortæl lægen, at det er en  migrænepiercing, og at den har virket for dig, ja, så skulle der ikke være problemer.

Ved udposning (bumslignende ved piercingen)

​Nogle gange kommer der en udposning, der hvor piercingen kommer ud af huden (enten på den ene side, eller på begge sider. Dette SKAL behandles, da de kan blive større og i sidste ende blive betændte. Her er det vigtigt med salve fra lægen (som overstående).

Når piercingen er helet, er der nogle tilfælde, hvor "bumsen" ikke er gået helt væk, og så kan vi fjerne den/dem, dette er rent kosmetisk.

Skift eller kontrol/tjek

Det koster 50 kr. at få skiftet eller kontrolleret din piercing hos os, hvis den er lavet her. Dog betaler du for det nye smykke, som du ønsker den skal skiftes til.

Hvis du selv har købt et smykke, medbringer du blot dette, så sætter vi det i. (OBS piercinger der IKKE er lavet på klinikken koster 175 kr at få skiftet eller tjekket)

HUSK at bestille tid til at få skiftet smykke (dette kan gøres online, eller ved at ringe på klinikken i åbningstiden Telefon 42 96 96 61

Vil du høre mere, så kontakt klinikken, og spørg efter Annia,

Telefon 42 96 96 61 eller send en mail på anniadk@gmail.com (du må forvente 1-3 hverdage for svar på mail)​​

Firmainformation

Skønhedsklinikken

CVR: 27431178

Adresse​

Rosengården 22A 1.sal

4200 Slagelse

Kontakt

Telefon: 42969661 (IKKE SMS)

E-mail: anniadk@gmail.com