​Hudpleje

Hudslibning​

​Hudslibning og ultralyd med Skin Jet Mickro-Dermabration

​Vi tilbyder en af de mest effektive behandlinger på verdensplan.

​​

MIKRO-DERMABRATION, som behandlingen kaldes, er en kontrolleret hudslibning på en meget hudvenlig måde.

  • ​​​Hudens overflade bliver skånsomt slebet med aluminium oxid krystaller, derved fjernes et tyndt lag af overhuden og muliggør en hurtig indtrængen af de udvalgte ingredienser efter hudtype til genopbygning af huden.
  • Ultralyden transporterer ingredienserne langt dybere ned i huden end det tidligere var muligt og giver dermed huden større mulighed for at arbejde med de levende enzymer, som er udvundet af planter.
  • Huden forøges med ilt og energi, og giver en udglattende, opstrammende og regenererende virkning.
  • Hudstrukturen bliver væsentligt forbedret, rynker, akne, ar og pigmenterings-pletter reduceres eller forsvinder helt, huden bliver mere glat og fast, behandlingen virker desuden sammentrækkende på porerne og giver huden et synligt løft.
  • Behandlingen er meget velegnet til akne, fedtede og urene hudtyper, da produkterne transporteres dybt ned i hudlaget.
  • Små ar efter akne udlignes ved hudslibningen.
  • Behandlingen er forskellig alt efter hudtype, men fælles for dem alle er en kombination af hudslibning og ultralyd.
  • Behandlingstiden udgør 25 til 60 minutter.

Behandlingen er smertefri, du mærker kun et let sug, når der slibes. Behandlingen er meget effektiv og du vil kunne se og mærke en bedring allerede efter 1. behandling.

​Det anbefales at du i forbindelse med behandlingerne, benytter Skin Jet's hudplejeprodukter til hjemmebrug. Disse hudplejeprodukter er specielt udviklet til brug med Skin Jet's hudslibningsmaskine - forhør dig nærmere om produkter og behandlinger.​

​​

Enzym Energi behandling

​​Enzymer er proteinmolekyler og livsnødvendige for cellerne og kroppen. Cellernes funktioner forøges og reguleres takket være produkternes indhold af naturlige ingredienser, såsom aktive stoffer og enzymer, der i forvejen findes i huden.

​​

Afrensning, peeling, krystalslibning, ultralyd som transporterer produkterne dybere ned i hudens lag. Maske og efterfølgende creme.

​Anbefales til: Rynker, akne, ar, strækmærker, betændelse i vævet m.m.

For at opnå optimal udbytte er det meget vigtigt, at SKIN JET'S koncepter følges nøje og at klinikbehandlinger følges op med hjemmepleje produkter.

​​

Skin Jet Transhorma behandling

​Behandlingen er specielt velegnet til moden hud.

Accelererer cellefornyelsen, udglatter, ensarter og opfrisker huden. Reducerer og udglatter ar og fine rynker, mindsker tørhedslinjer og mimiske rynker. Giver huden en nyere og friskere glød.​

Afrensning, mild peeling, krystalslibning, ultralyd som transporterer produkterne dybere ned i hudens lag, maske og efterfølgende creme.​

"Vi har helliget os i Piercinger, Skin Jet, og Tandsmykker"

​Kontakt os

Rosengården 22A, 1. sal, 4200 Slagelse

Klik her for rutevejledning

CVR: 41129271

Telefon: 42 96 96 61​

E-mail: anniadk@gmail.com

Åbningstider

​Mandag

10.00 - 13.00

Tirsdag

Lukket

Onsdag

Lukket

Torsdag

10.00 - 13.00

Fredag

12.00 - 16.00

Weekend

Lukket

Skøndhedsklinikken

Hos Skønhedsklinikken er vi specialister i piercinger. Vi har førhen lavet alle former for skønhedsbehandlinger, men har nu helliget os i piercinger.

Hvis du har et gavekort, til en af vores gamle behandlinger, så kontakt os på mail anniadk@gmail.com så finder vi selvfølgelig en tid til dig.